Lån & Spars nyhedsbrev

 

Få NemID på din mobil

Med NemID’s nye nøgleapp slipper du for papkortet. Du kan i stedet godkende med et enkelt swipe på din mobil, når du skal logge på netbanken eller tjekke din e-boks.

 
Læs om app´en
 

Har du valgt det samme lån som de andre?

Tendensen er klar, når danskerne låner penge til deres bolig – også blandt vores kunder. Boligøkonom Karsten Poul Jørgensen ser nærmere på boligejernes foretrukne lån.

 
Se hvad vores kunder har valgt
 

Spareråd til ferien…

Er sommerferien også et af årets højdepunkter for dig? Og en af højdespringerne i dit budget? Hvad der er sparet, er jo som bekendt tjent, og følger du vores 11 gode sparetips til ferien, ja - så skulle der faktisk være penge at tjene, mens du holder fri....  

 
Få de 11 spareråd
 

Vi har styr på dine data

EU´s nye persondataforordning (GDPR) giver dig større kontrol over dine personlige data – altså de oplysninger om dig og dit liv, der er gemt hos andre. Her i Lån & Spar passer vi godt på dine oplysninger. 

 
Sådan behandler vi dine data
 

Klimaændringer?  

Vi har lagt en ekstraordinær varm forsommer bag os, men gælder det også den globale økonomi? Cheføkonom Kai Lindberg tager temperaturen på arbejds- og aktiemarkederne og giver dig en sommer-status på de vigtigste tal nationalt og internationalt.  

 
Læs Kais temperaturmåling
 

Syv tips fra Laila til en bedre ferie

I vores kundeservice sidder vi klar til at hjælpe – også når det er sommer, og mange ringer hjem fra udlandet for at få hjælp. Laila fra kundeservice har samlet de syv bedste råd til at undgå nogle af de ærgrelser, udgifter og tidsrøvere, som hun oplever kan ødelægge en god ferie. 

 
Få Lailas ferieråd
 
 
Facebook       LinkedIn       Youtube
 
 
 

Book et møde eller skriv til din rådgiver:

 
Mobil Desktop

Via mobil

Via netbank

 

Lån & Spar Bank A/S
Højbro Plads 9-11 · 1200 København K · CVR 13538530
Telefon 3378 2000 · Mail lsb@lsb.dk

Tilmeld nyhedsbrevet via e-mail